Els alumnes de Cicle Inicial dins del projecte: el nostre barri, hem anat a visitar el Mercat del Carmel. Hi hem anat des de l’escola fent una agradable passejada pel carrer Llobregós, on ens hem fixat en les parades de bus i metro que anàvem trobant així com en diferents botigues.

Un cop arribats al Mercat ens esperava un monitor per fer-nos la visita guiada. Ens ha ensenyat la diversitat de parades que podem trobar i ens hem aturat en una fruiteria, on ens ha fet reflexionar sobre quines són les fruites de temporada i quina informació important consta en els cartells negres de cada caixa de fruita (procedència, nom de la varietat i preu). També hem xerrat amb les peixateres que ens han explicat les diferents varietats de peix i marisc. Els alumnes han al.lucinat amb el cap de peix espasa que hi havia al mostrador. A més, ens han tret una llagosta i un cranc de la peixera i ens han explicat que les de color blau són de Galícia i les de color vermell són americanes. Més endavant, ens hem trobat la carnisseria on una dependenta molt amable ens ha ensenyat com tallava el conill i una clienta ens comentava que feia més de 30 anys que comprava al mercat perquè hi té confiança i sap que els productes són més frescos i de proximitat.
Després d’observar amb detall les parades del mercat i d’aprendre dels seus professionals ens  hem col.locat en rotllana per completar unes fitxes sobre el nom de les parades i quins productes venen. Els alumnes de 2n, a més, han hagut de triar un producte i dibuixar-lo i a classe li buscaran el seu nom en anglès.
Per acabar, ens han obsequiat amb un plàtan per alumne i una bossa de roba del mercat. Ha estat una visita interessant, on hem après molt de la varietat de productes que tenim i d’on comprar menjar de la mà de professionals que coneixen bé el producte que venen.