Propòsit

Viure i transmetre l’experiència cristiana de l’amor incondicional des del respecte per la realitat diversa i plural de les persones i de la nostra societat.

En els nostres centres educatius, fem realitat el nostre propòsit oferint a les famílies del nostre entorn una formació completa i harmònica per a les seves filles i fills. Des del respecte, transmetem amb amor i cordialitat els nostres valors, procurant que cadascun d’ells i elles descobreixin aquella missió que en la vida li farà feliç i, en conseqüència, contribuirà a la felicitat dels altres.

RELACIONS

Establim relacions basades en la integritat, cordialitat, familiaritat, confiança, tolerància i respecte, creant vincles perdurables entre el col·legi, els membres de la comunitat educativa, els nostres col·laboradors i les entitats amb les quals cooperem.

TREBALL

Treballem en equip amb esforç i responsabilitat, mantenim un esperit de millora contínua i afany de superació i creem un clima agradable que permet a tots el màxim desenvolupament de les seves capacitats i potencialitats.

RECURSOS

Optimitzem els recursos materials i econòmics a través d’una gestió ètica, transparent, responsable i eficient per a aconseguir la sostenibilitat dels nostres Centres.